PREMIUM DEHIDRIRANE MEŠANICE ZELENJAVE IN GOBIC »EKOFUNGI«
Novi način uživanja zelenjave in gobic
Kakovostno ekološko certificirano svežo zelenjavo in šampinjone kreiramo v nove, prepoznavne in tradicionalne EKOFUNGI izdelke. Naše glavno vodilo je zdrava, iskrena prehrana, zato nenehno ohranjamo prvinski okus, barvo, vonj in hranilne vrednosti zelenjave ter gob. To dosegamo z odlično tehnologijo dehidracije pri nizkih temperaturah do 40°C.
EKOFUNGI je uravnotežen, bogat in izredno okusen obrok, ki ga lahko vključite v vsakdanjo, tudi v vegansko kuhinjo. Cel proces od proizvodnje do mize je zaokrožen, zato ga imenujemo »FROM WASTE TO TASTE«
EKOFUNGI 6 RAZLIČNIH KOMBINACIJ ZA VSAKOGAR
- CONSOMMÉ MIX / gobe šampinjoni, por, bučke, korenje
- PASTA – RISOTTO MIX / gobe šampinjoni, por, čebula
- RAGU MIX / gobe šampinjoni, korenje, čebula, zelje, rdeča paprika, zelena paprika, bučke
- GOURMET MIX / gobe šampinjoni, čebula, koren peteršilja, gomoljna zelena, korenje, paradižnik
- ŠAMPINJONI
- BUKOV OSTRIGAR
EKOFUNGI NEUSTAVLJIV OKUS – KADARKOLI IN KJERKOLI
- Za vsak dan: zdrav, hiter in enostaven samostojni obrok + popestritev vsakdanjih jedi
- V hribih: proizvod je lahek in zavzame malo prostora + dodate samo toplo ali hladno vodo
- Na morju, kampiranju, na plovilih…: hitra in lahka uporaba + dolgi rok uporabnosti + enostavno skladiščenje brez hladilnika
- V službi, šoli: zelenjavna mešanica + testenine, riž ali žitarice = hranljiv in lahek obrok
- Zdravi, lični paketki so tudi primerno darilo ob vsaki priložnosti.
- Za vse, ki vam je mar, kako se prehranjujete.
UNIKATNO • 100% EKO • 100% RASTLINSKO • 100% BREZ KONZERVANSOV
TRADICIONALNA PREFINJENOST
Tradicionalna dehidracija pomeni sušenje na soncu in vetru. Z novo tehnologijo in kontrolirano atmosfero vam lahko ponudimo še boljše. Pri naši dehidraciji:
- Ni temperaturnih odstopanj
- Brez prahu
- Brez insektov
- Proces je zaključen takoj, ko je zelenjava optimalno suha
- Dosežena je popolna sterilnost
- Celične stene zelenjave in gobic ostanejo popolnoma nepoškodovane, kar ni možno pri tradicionalnem sušenju pri višjih temperaturah in zamrzovanju
