Dolgoletni zvesti kupci naše zelenjave že vedo, da na kmetiji zagovarjamo svežino. Domači ekološkim pridelkom smo želeli dodati izdelke za osebno nego, ki bi sledili naši ideji. Našo ponudbo smo tako končno obogatili z edinstvenimi izdelki za nego telesa od znotraj in od zunaj. Takšnih izdelkov do sedaj še nismo srečali. Gre za kultno avstrijsko znamko Ringana, ki je zelo nova na našem trgu. Ringana je pri ohranjanju svežine edinstvena in veseli smo, da jo boste sedaj lahko naročali tudi pri nas.

KAKO DO NAROČILA?

Če si želite pogledati, kateri izdelki so na voljo pri Ringani, pokukajte na njihovo stran www.ringana.com. Vaše naročilo skupaj s svojimi podatki pošljite na naš email kmetija.avsic@zelenihit.si in mi bomo oddali skupno naročilo, da se izognete strošku pošiljanja in produkti vas bodo skupaj s položnico počakali na naši kmetiji. Če pa se odločite naročilo oddati samostojno preko spleta, pa prosimo, da v polje kjer vas vpraša, kdo vam je produkte predstavil, napišete ‘Zeleni hit’.

Teh produktov ne najdete na trgovskih policah, saj se proizvajajo sproti iz 100% svežih sestavin in so brez konzervansov. Izdelki imajo rok trajanja, na kar smo ponosni! Sestavljajo jih same SVEŽE in UČINKOVITE sestavine, pokombinirane po znanjih iz ajurvede, KTM in alpskem zeliščarstvu.

 

Avstrijsko družinsko podjetje Ringana je družbeno zelo odgovorno podjetje, etično ter zelo trajnostno naravnano, kar je skladno tudi z našo filozofijo. Za svoje izdelke uporabljajo reciklirno stekleno embalažo, plastiko iz koruznega škroba, reciklirni papir in rastlinski tisk barvu. Steklene stekleničke so še posebej zaščitene z brisačko iz ekološkega bombaža. Kaj ni to velik plus za nas in našo mati zemljo?

Ringana je sinonim za svežino in naravnost – narava je glavni in edini dobavitelj svežih surovin, ki jih najdete v njihovih izdelkih. Noben Ringanin izdelek ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil ali dišav. Težijo k miselnosti manj je več in tako se naše poličke v kopalnici manjšajo.

Ringanine vrednote (etičnost, transparentnost, doslednost, skrb za naravo, sodelovanje, trajnostni razvoj, fair trade, ekološka pridelava, ipd. ) so nam zelo blizu, zato smo se tudi odločili za sveže Ringanine produkte, saj smo prepričani, da je to naša prihodnost.

 

Tokrat so nam omogočili akcijske ponudbe, ki veljajo še 1.2.2019 (do 10ih dop):

Nov kremni DEZODORANT, Ecocert cosmos organic certifikat

Caps OMEGA 3 Vegiplus

Packs ENERGY beljakovinski napitek

Naročite si lahko direktno na povezavi www.ringana.com , s kodo partnerja ‘Zeleni hit’ ali pravočasno javite na mail: kmetija.avsic@zelenihit.si v skupno naročilo in se izognete strošku poštnine.

*Produkti so sestavinsko izjemno bogati in se zato ponašajo z različnimi certifikati, od Ecocert certifikata, do celo Ecocert cosmos organic certifikata, medtem ko imajo prehranska dopolnila certifikat uveljavljenega nemškega instituta LEFO, ki preverja sestavine in recepturo, kar je med drugim jamstvo za visoko kakovost, pravilno doziranje in pravilno označevanje vsakega posameznega proizvoda. * Za optimalen učinek se priporoča kura vsaj od 2 do 3 mesece.

 

 

VABILO NA IZOBRAŽEVANJE O PRODUKTIH

V kolikor se prepoznate v Ringaninih vrednotah in vam je izbira nege, skrb za zdravje vas, vaših najdražjih ter skrb za okolje pomembna, potem vas vabimo na uradni Ringana fresh date v Ljubljani, sreda 6.2. ob 16:30, v hotelu Nox, Celovška c. 469, kjer se boste v eni uri druženja seznanili s filozofijo podjetja ter produkti, ki nas in našega okolja ne obremenjujejo ter so edinstveno sveži.

 

Prosimo le za predhodne prijave na email: kmetija.avsic@zelenihit.si.

Vaše vstopno geslo pri vhodu pa se glasi ‘Zeleni hit’. Toplo vabljeni 🙂

 

“Naša vizija je omogočiti vsem ljudem boljše življenje v boljšem svetu,” Ringana.

Za dušo in telo!