Uporabljate sončno kremo? Pogosto ali le v neizogibnih trenutkih?

Iščete varno, 100% učinkovito, 100% svežo, vodoodporno v pravem pomenu besede, z Ecocert Cosmos certifikatom, z mineralnimi filtri, brez nano delcev in mikroplastike, izredno hranilno in vlažilno, takšno, ki ne pušča belih sledi in se lahko razmaže ter deluje takoj po nanosu, takšno, ki omogoča varno sončenje brez opeklin, vegansko.

Vse to vam v edinstvenem, učinkovitem in svežem balzamu za sončenje nudi Ringana. Preverite in se prepričajte tudi vi.

 

Ali je SPF 20 dovolj?

SPF 20 Ringanin balzam za sončenje nas 95% zaščiti pred UV žarki. Za primerjavo: SPF 50 nudi le 3% višjo zaščito (torej 98%) in to naraščanje ni linearno.

Doprinos je nizek v primerjavi s potrebami po sintetičnih filtrih, pravi Ringanina strokovnjakinja za produkte ga. Elke Auernig-Gerngross.

Bistvene sestavine, ki naredijo Ringanin SUN balzam EDINSTVEN:

  • olje karanje
  • olje pegastega badlja
  • naravni polimer iz oljne repice in drevesa tungovca naredita izdelek resnično vodooporen
  • kurkuma
  • Koencim Q10…

Ringanini produkti za sončenje so skrbno sestavljeni s pomočjo najsodobnejših znanj ter najsodobnejše tehnologije. Kombinacija sestavin upošteva znanja ajurvede, KTM in alpskega zeliščarstva.

100% sveže izdelke proizvajajo sproti, so brez konzervansov in primerno embalirani ter imajo rok trajanja, zato ne stojijo na trgovskih policah, ampak jih prejmete direktno iz proizvodnje v uporabo.

Ringana je za zahtevne uporabnike, za tiste, ki iščejo le najboljše produkte zase in svoje najbližje. Za tiste, ki berejo sestavine in se predvsem zavedajo kaj dajejo nase, posledično tudi vase ter v naše okolje. Na tej poti nastaja mali, a pomemben prispevek k celostnemu, z naravo povezanemu življenju.

Poleg tega je Ringana dokaz, da so učinkovitost, etičnost in luksuz vsekakor združljivi, brez da bi pri tem poškodovali naravo

 

KAKO DO NAROČILA?

Oglasite se v naši trgovini v Savljah in izpolnite naročilnico ali pošljite naročilo na kmetija.avsic@zelenihit.si

Dodali vas bomo v skupno naročilo, da se izognete stroškom pošiljanja. Vsaka nova stranka pa prejme še voucher za 5 €. Naročila sprejemamo do četrtka, 20.6.

Teh produktov ne najdete na trgovskih policah, saj se proizvajajo sproti iz 100% svežih sestavin in so brez konzervansov. Izdelki imajo rok trajanja, na kar smo ponosni! Sestavljajo jih same SVEŽE in UČINKOVITE sestavine, pokombinirane po znanjih iz ajurvede, KTM in alpskem zeliščarstvu.

*Kozmetični produkti so sestavinsko izjemno bogati in se večinoma zato ponašajo celo z Ecocert cosmos organic certifikatom, medtem ko imajo prehranska dopolnila certifikat uveljavljenega nemškega inštituta LEFO, ki preverja sestavine in recepturo, kar je med drugim jamstvo za visoko kakovost, pravilno doziranje in pravilno označevanje vsakega posameznega proizvoda.

“Naša vizija je omogočiti vsem ljudem boljše življenje v boljšem svetu,” Ringana.